Nieuwe Film Uponor Minitec

Nieuwe Film Uponor Minitec

In deze Nieuwe film van Uponor Minitec laten we zien hoe eenvoudig het Uponor Minitec vloerverwarmingssysteem werkt. Het Minitec renovatiesysteem van Uponor is dé manier om een bestaande vloer zonder breekwerk van professionele vloerverwarming en desgewenst vloerkoeling te voorzien. Meer weten over het Minitec vloerverwarmingssysteem voor renovatieprojecten en andere Uponor vloerverwarmingsoplossingen. Neem dan contact met ons op.

Uponor oppervlakteverwarming- en koelsystemen zijn optimaal afgestemd op de eisen van het betreffende toepassingsgebied zoals de vloer, de wand, de muur of het plafond. Voor veel Uponor oppervlaktesystemen kan een keuze worden gemaakt uit verschillende leidingmaterialen en leidingafmetingen met de daarop afgestemde verbindingstechniek.

Uponor oppervlaktesystemen zijn echter meer dan leidingen en draagelementen. Alleen wanneer alle componenten op elkaar zijn afgestemd, kan een systeem betrouwbaar functioneren. Uponor systemen voor verwarmen/koelen bestaan uit op elkaar afgestemde lijnen en componenten uit de volgende productgroepen:

  • Vloer- / wand- / plafondinstallaties
  • Verdeel-, stijg- en aansluitleidingen
  • Verdelertechniek
  • Aanvoertemperatuurregelingen
  • Binnentemperatuurregeling

Bron:www.Nathan.nl