Vloerverwarming

A1 Installatietechniek vloerverwarming-koeling

Als u kiest voor een vloerverwarmingssysteem van A1 montage, dan kiest u automatisch voor topkwaliteit. Onze ervaren vakmensen voorzien u van een gedegen advies over de juiste oplossing voor uw situatie en leggen het systeem vervolgens uiterst vakkundig voor u aan. Vanzelfsprekend werken wij daarbij uitsluitend met professionele leidingen en installatieproducten met een gecertificeerde topkwaliteit. Voor vloerverwarming kiezen wij voor de hoogwaardige producten van het professionele A-merk Uponor. Dit merk is internationaal marktleider op het gebied van verwarmingsoplossingen. Naast producten voor de vloer, biedt Uponor ook systemen voor verwarming via de wand of het plafond. De professionele aanleg door het A1 team en de hoogwaardige producten van Uponor staan samen garant voor een comfortabele, duurzame vloerverwarming waar u jarenlang plezier van hebt!

De voordelen van vloerverwarming

Uponor vloerverwarming van A1 kent vele voordelen. Het systeem zorgt voor extra wooncomfort, is voordeliger dan verwarming met radiatoren, kan samen met een warmtepomp worden ingezet voor een prettige verkoeling, is gezond en hygiënisch en maakt lelijke radiatoren overbodig! Hieronder vindt u de voordelen overzichtelijk onder elkaar.

Comfortabel

Het belangrijkste voordeel van Uponor vloerverwarming, is de toevoeging van extra wooncomfort. Een radiator geeft voornamelijk warmte af rond de plek waar deze staat. Uponor vloerverwarming daarentegen, zorgt voor een prettig, gelijkmatig woonklimaat op iedere plek en aangenaam warme voeten.

Energiebesparend

Dankzij haar unieke, gelijkmatige warmteverdeling, heeft Uponor vloerverwarming, als je deze vergelijkt met een radiator, veel minder verwarmingsenergie nodig om een zeer comfortabel, gelijkmatig woonklimaat te creëren. Uponor vloerverwarming is hierdoor ideaal in combinatie met een duurzame warmteopwekker zoals een Alpha-InnoTec warmtepomp! Vraag uw A1 contactpersoon naar de mogelijkheden hiervan in uw project!

Koeling

Indien u kiest voor opwekking met een Alpha-InnoTec brine/water warmtepomp kan uw vloerverwarming in de zomer uitstekend worden ingezet voor een prettige verkoeling! Een duurzame Alpha-InnoTec brine/water warmtepomp met aardwarmtebron levert in de winter een comfortabele warmte en in de zomer een prettige verkoeling.

Gezond en hygiënisch

Doordat vloerverwarming minder luchtcirculatie in uw woonruimte genereert dan een radiator, wordt minder stof in de omgevingslucht opgenomen. Daarnaast is ook de luchtvochtigheid beter bij het gebruik van vloerverwarming. Dit is prettig voor iedere woning, vooral voor mensen met een allergie of luchtweginfectie.

Meer ruimte

De plek waar normaal uw radiator zou staan blijft vrij dankzij uw Uponor vloerverwarming! Dit geeft extra mogelijkheden bij de indeling van uw woning!

 

 

Heeft u vragen?

Waarover wilt u meer informatie